Alapról - haladóra Facebook workshop

Helyszín:

Siófok,
​CE Pláza Hotel

Időpont:

Hamarosan

Ár (nettó):

Hamarosan
A közösségi média alap kérdés, vegyél részt alapról haladóra Facebook workshopunkon

A közösségi média megjelenés napjainkban alapkérdés, ha marketingről van szó. Viszont egy jó ideje már nem elég csak jó bejegyzéseket kihelyezni a Facebook oldalunkon. Az üzemeltetők egyre drasztikusabban csökkentik a Facebook oldalak ingyenes (organikus) eléréseit, arra kényszerítve ezzel a márkákat, hogy fizetett hirdetésekkel maradjanak láthatóak célközönségük szemei előtt. Ideális kommunikációval, interakcióira késztető bejegyzésekkel, egyedi megjelenéssel, események és videók használatával javíthatunk az ingyenes eléréseken.

Az Instagram Magyarországon a fiatal korosztály egyik legnépszerűbb csatornája. Megmutatjuk neked, hogyan tudod te is használni az Instagramot a vállalkozásod népszerűsítésére minőségi képekkel, rövid videókkal, Instagram stories használatával ezen a közösségi felületen is.

Tematika

 • Közösségépítés és online marketing stratégia a közösségi csatornákon
 • Facebook oldal létrehozása, menü, borítókép, profilkép, névjegy adatainak beállítása
 • Új Facebook oldalnézet (Új Élmény nézet) bemutatása
 • Egyedi posztok készítése, videós bejegyzés készítése
 • Facebook események lehetőségeinek a bemutatása
 • Bolt funkció használatának bemutatása
 • Instagram fiók létrehozása, beállítása
 • Instagram profil és üzleti oldal közötti különbségek
 • Hogyan gyűjts követőtábort
 • Hogyan szerezz vásárlókat az Instagramról
 • Instagram tippek és technikák
 • Facebook Creator Studio bemutatása: bejegyzések időzítése, egyszerre történő kihelyezése a Facebook és Instagram üzleti oldalra
 • Reels videók bemutatása

Ki lesz az előadó?

Mészárosné Borbás Orsolya

Orsi rendszerinformatikusként végzett. Mindig is imádta az informatika világát, de egy viszonylag véletlennek hívható helyzetben beleszeretett az online marketing mélységébe és szépségébe. Ez a szerelem már, több mint 10 éve tart és rendíthetetlenül jelen van a mindennapjaiban. Igazán hálás a sorsnak, hogy megtalálta azt a hivatást, amiben igazán jól érzi magát. Aki ismeri, tudja, hogy nagyon szereti a munkáját. Temérdek előadáson és oktatáson volt szerencséje már részt venni, mint tréner. Egyszerűen imádja azt, ami ezzel a szakmával jár. A kihívásokat, a változatosságot, az eredményeket, a hálás ügyfél hangját és a folyamatos kreatívitást.
Gyakran ismételt kérdések
Ajándékozz workshopot!

Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki ajándékutalványt! Minden ajándékutalványt Neked küldjük, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az oldal alján található kosárat, kérheted átutalásos fizetéssel, vagy bankkártyával és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!


Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?


Válaszd ki a workshopot

Válaszd mi melyik workshopra jönnél. Ha ajándékutalvány szeretnél, azt is itt tudod megvásárolni. A következő lépésben kérjük töltsd ki az adataidat, majd automatikusan díjbekérőt vagy számlát állítunk ki követekező levelünkben, ezért kérjük minden adatot pontosan adj meg.

vásárlás
Kérdésed van?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi nyilatkozatWelcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.