Backend fejlesztés

Munkáink során arra törekszünk, hogy biztos hátteret nyújtsunk megrendelőinknek az olyan bonyolultnak ható folyamatok kivitelezésében is, mint amilyen a backend fejlesztés.
Backend fejlesztés


Képzeljünk el egy hatalmas jégyhegyet, aminek a csúcsa sziporkázóan vonzó, fehér hegyként emelkedik ki a tengerből. A felszín alatt azonban ott van az hatalmas, láthatatlan talapzat, ami a stabilitást adja. A webfejlesztés analógiájában ez az alap a backend. Minden, ami a felhasználó előtt rejtve marad és a háttérben zajlik egészen addig a pontig, hogy a látogató előtt a böngészőben megjelenik a weboldal. A „sötét oldal” produkálja az adatállományt, ami kódolt formában bújik meg a látható tartomány és ezzel a felhasználói élmény mögött.Frontend és Backend
​szimbiózisa

Ahogy az élet minden területén, így a magán- vagy az üzleti életben is, bizonyos dolgok a nyilvánosság előtt zajlanak, míg a működés feltételeit biztosító feladatok a háttérben maradnak és onnan szolgálják az olajozott működést. Valahogy így kell elképzelni azt is, ahogy egy weboldal vagy webshop esetében a frontend és a backend együttműködik egymással.


Fókuszban a biztonság
és a gyorsaság

A backend technikai háttere a szerver, az alkalmazás és a hozzá tartozó adatbázis kombinációjára épül. Backend fejlesztőink olyan kódot vagy  programot írnak, amelyek segítségével dinamikus weboldalak futtathatók a szervereken. Kulcskérdés a megírt kód szempontjából a biztonság és a hatékonyság, ezen belül többek között az oldal betöltési sebessége, ami a keresőoptimalizási (SEO) szempontokat figyelembe véve is kiemelt tényező.


Zökkenőmentesen a
kulisszák mögött

A backend fejlesztések gondoskodnak arról, hogy a webes alkalmazások kulisszái mögött zökkenőmentesen működjön minden egyes funkció. Fejlesztőink tömören megfogalmazva arra fókuszálnak, hogy a weboldal használható legyen, működjenek azok a funkciók, amiket a felhasználók már valamilyen grafikus formában látnak.Mikor van szükség backend fejlesztésre?

  • Egyedi funkciók fejlesztésekor amik eltérnek az alap funkcióktól (pl. kalkulátor, ajánlatkészítő stb.)
  • Saját számlázó, erp, crm rendszer integrációjakor, más webshopokkal való komminikációs csatorna kialakításakor
  • API kapcsolatok kialakításakor
  • Speciális adatbáziskezelési folyamatok, termékimportok, automatizációk
  • Rendszeroptimalizáció során előforduló rendszerfejlesztések

Mi a következő lépés?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi nyilatkozat

Welcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.