Support / Terméktámogatás

Amikor egy weboldal elkészül, és átadjuk azt a megrendelőnknek, azzal a közös munkának csak egy része zárul le, hiszen a használat során nemcsak kérdések, de akár újító ötletek sokasága is felmerül. A kommunikáció és a termékoldali támogatás jelentősége ilyenkor értékelődik fel.
Nem engedjük el ügyfeleink kezét

A weboldal vagy webshop átadása után sem engedjük el ügyfeleink kezét, support szolgáltatásunk keretében arra törekszünk, hogy a felmerülő kérdésekre és igényekre a lehető leghamarabb találjuk meg a választ. A bizonytalanságok, kérdések, kezdeti üzemeltetési zökkenők között megnyugvást okozhat ügyfeleinknek, hogy nem engedjük el a kezüket. Végigkísérjük őket azon az úton, ami az admin felület oktatástól kezdve, a napi kérdések megválaszolásán vagy az esetleges hibaelhárításokon át egészen addig vezet, hogy bonyolultabb folyamatok tervezésében és megvalósításában, így az akár értékesítési folyamatok finomításában is számíthatnak ránk.
Akár egy jó tanító

A terméktámogatás ügye olyan, akár a jó tanítóé, akinek sikerélményt okoz a tudás átadása, a fejlődés biztosítása. 

Valószínűleg sokan ismerik azt az elsőre kétségbeejtő érzést, ami akkor tör elő, amikor a megálmodott majd megvalósított weboldal vagy webáruház készen áll arra, hogy tartalommal töltsük meg és a felhasználók elé tárjuk. Tartunk attól, hogy hibásan állítunk be valamit, rosszul jelenítjük meg a képi vagy szöveges mondanivalót, netán a fizetési, számlázi rendszer működtetésével kapcsolatos problémába ütközünk. A kétségek a működtetési kihívásokon túlra hatnak, hiszen a vállalkozás sikerére is hatással lehetnek.

Ezekben az esetekben is partnereink rendelkezésére állunk, sőt csapatunkra akkor is lehet számítani, ha ötletekre van szükség a vásárlási folyamatok javítása, a bevétel maximalizálás érdekében.
Support szolgáltatás keretein belül vállaljuk:

  • üzletfejlesztési és működtetési segítséget nyújtunk, admin oldali oktatás szervezésünk új munkatársak bevonása esetén
  • működés optimalizálást támogató tanácsadást biztosítunk
  • igény esetén havidíjas szerződéssel vállaljuk a fejlesztői támogatást, nagy forgalmú webáruházak működtetésével kapcsolatos know how átadását
  • elvégezzük a forráskód folyamatos verziókövetését, tesztkörnyezetet üzemeltetünk
  • hiszünk a nyomon követésben és a hosszútávú kapcsolatokban
  • alapvető kérdésekben support szerződés nélkül is elérhetők vagyunk ügyfeleink részére
  • számíthatsz ránk garanciális hibajavítások esetén is


Mi a következő lépés?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Kapcsolat

Adatvédelmi nyilatkozat

Welcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.