Backend development

Munkáink során arra törekszünk, hogy biztos hátteret nyújtsunk megrendelőinknek az olyan bonyolultnak ható folyamatok kivitelezésében is, mint amilyen a backend fejlesztés.
Backend fejlesztés


Képzeljünk el egy hatalmas jégyhegyet, aminek a csúcsa sziporkázóan vonzó, fehér hegyként emelkedik ki a tengerből. A felszín alatt azonban ott van az hatalmas, láthatatlan talapzat, ami a stabilitást adja. A webfejlesztés analógiájában ez az alap a backend. Minden, ami a felhasználó előtt rejtve marad és a háttérben zajlik egészen addig a pontig, hogy a látogató előtt a böngészőben megjelenik a weboldal. A „sötét oldal” produkálja az adatállományt, ami kódolt formában bújik meg a látható tartomány és ezzel a felhasználói élmény mögött.Frontend és Backend
​szimbiózisa

Ahogy az élet minden területén, így a magán- vagy az üzleti életben is, bizonyos dolgok a nyilvánosság előtt zajlanak, míg a működés feltételeit biztosító feladatok a háttérben maradnak és onnan szolgálják az olajozott működést. Valahogy így kell elképzelni azt is, ahogy egy weboldal vagy webshop esetében a frontend és a backend együttműködik egymással.


Fókuszban a biztonság
és a gyorsaság

A backend technikai háttere a szerver, az alkalmazás és a hozzá tartozó adatbázis kombinációjára épül. Backend fejlesztőink olyan kódot vagy  programot írnak, amelyek segítségével dinamikus weboldalak futtathatók a szervereken. Kulcskérdés a megírt kód szempontjából a biztonság és a hatékonyság, ezen belül többek között az oldal betöltési sebessége, ami a keresőoptimalizási (SEO) szempontokat figyelembe véve is kiemelt tényező.


Zökkenőmentesen a
kulisszák mögött

A backend fejlesztések gondoskodnak arról, hogy a webes alkalmazások kulisszái mögött zökkenőmentesen működjön minden egyes funkció. Fejlesztőink tömören megfogalmazva arra fókuszálnak, hogy a weboldal használható legyen, működjenek azok a funkciók, amiket a felhasználók már valamilyen grafikus formában látnak.Mikor van szükség backend fejlesztésre?

  • Egyedi funkciók fejlesztésekor amik eltérnek az alap funkcióktól (pl. kalkulátor, ajánlatkészítő stb.)
  • Saját számlázó, erp, crm rendszer integrációjakor, más webshopokkal való komminikációs csatorna kialakításakor
  • API kapcsolatok kialakításakor
  • Speciális adatbáziskezelési folyamatok, termékimportok, automatizációk
  • Rendszeroptimalizáció során előforduló rendszerfejlesztések

Mi a következő lépés?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com