Content management

A vonzó webdesign csak egy része a felhasználói élménynek, tartalom nélkül üres palota csupán. A tartalom a király, amiért érdemes elköteleződni egy oldal mellett. A gördülékeny szövegezés és az írott tartalmat támogató képi világ teszi élővé és szerethetővé az oldalt.
Content first szemlélet

Egy weboldal vagy webshop tervezésekor a megrendelő nagyjából tudja, hogy milyen felépítést, megjelenést és funkciókat szán az oldalnak, amellyel a cél egyértelműen a lehető legtöbb látogató, új és visszatérő vásárló megszerzése. A tervezési és gyártási folyamat lépésről-lépésre, folyamatos egyeztetések mellett zajlik, majd elérkezünk a végső fázishoz, amikor a site-ot képi és szöveges tartalommal kell megtölteni. És itt kezdődik a nehézség, hiszen ha vannak is jó termékképeink, azokat a legelőnyösebben kell megmutatni, ráadásul kell egy jó szöveg, ami nemcsak informatív, de a keresőoptimalizálást is segíti.


A tartalom management
fontossága

A tartalom managementre a legalább akkora hangsúlyt kell fektetni, mint a webergonómiára, a designra vagy a kifogástalan működésre. A piacon tartalomvereseny is tapasztalható, ezért már a tervezés folyamatában támogatást nyújtunk ügyfeleinknek abban, hogy a figyelmet felkeltő és irányító képi anyag, a címek és headline-ok valamint a hosszabb szöveges tartalmak megtalálják a helyüket és ne a tartalom hiánya miatt kelljen késlekedni a bevezetéssel, az oldal indulásával.


A képi világ a
figyelem fókuszában

A weboldalak, webáruházak esetében a tekintet vonzó képi világ átütő erővel bír. Megannyi statikus vagy dinamikus látványelem áll a site által meghatározott cél, az eladásösztönzés vagy éppen a márka image erősítésének szolgálatában.  Segítünk megalkotni azt a vizuális világot, ami a képek és szöveges tartalmak tökéletes összhangjával élettel tölti meg az oldalt, amely informatív, vonzó és jól konvertál.

Miben számíthasz ránk?

Szövegírás, grafikai tervezés, tartalomfeltöltés

Az oldalak tartalommal való megtöltése egy vállalkozás számára akár rutinfeladat is lehet, ugyanakkor a tapasztalatok azt mutatják, hogy éppen a frissen tartás, a tartalmak kezelése és feltöltése az, amire a napi üzletmenet irányítása mellett a legkevesebb energia jut.
​A Paprikasoft csapata a képi világ megteremtése mellett az egyszerűbb termékleírások kidolgozása terén, a landing oldalakra szánt összetett marketing szöveg megalkotásában, blogbejegyzések elkészítésében vagyis a tartalom teljes kidolgozásában nyújt támogatást.

Kinek ajánljuk tartalam management szolgáltatásunkat?

Ha egy ütős stockphoto felkutatása vagy egy pontosan és érthetően megfogalmazott szöveg megírása túl sok időt, energiát vesz igénybe, vagy egyszerűen csak hiányzik a szövegírói rutin.

  • ​akik szeretnének profi tartalmakat közzétenni mind a weboldalon ahogy a közösségi médiában is
  • azoknak akiknek nincs infrastruktúrájuk vagy csak egyszerűen idejük tartalmakat előállítani
  • hiányzik egy grafikus vagy egy szövegíró munkatárs a csapatából


Mi a következő lépés?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com