Support solutions

Amikor egy weboldal elkészül, és átadjuk azt a megrendelőnknek, azzal a közös munkának csak egy része zárul le, hiszen a használat során nemcsak kérdések, de akár újító ötletek sokasága is felmerül. A kommunikáció és a termékoldali támogatás jelentősége ilyenkor értékelődik fel.




Nem engedjük el ügyfeleink kezét

A weboldal vagy webshop átadása után sem engedjük el ügyfeleink kezét, support szolgáltatásunk keretében arra törekszünk, hogy a felmerülő kérdésekre és igényekre a lehető leghamarabb találjuk meg a választ. A bizonytalanságok, kérdések, kezdeti üzemeltetési zökkenők között megnyugvást okozhat ügyfeleinknek, hogy nem engedjük el a kezüket. Végigkísérjük őket azon az úton, ami az admin felület oktatástól kezdve, a napi kérdések megválaszolásán vagy az esetleges hibaelhárításokon át egészen addig vezet, hogy bonyolultabb folyamatok tervezésében és megvalósításában, így az akár értékesítési folyamatok finomításában is számíthatnak ránk.




Akár egy jó tanító

A terméktámogatás ügye olyan, akár a jó tanítóé, akinek sikerélményt okoz a tudás átadása, a fejlődés biztosítása. 

Valószínűleg sokan ismerik azt az elsőre kétségbeejtő érzést, ami akkor tör elő, amikor a megálmodott majd megvalósított weboldal vagy webáruház készen áll arra, hogy tartalommal töltsük meg és a felhasználók elé tárjuk. Tartunk attól, hogy hibásan állítunk be valamit, rosszul jelenítjük meg a képi vagy szöveges mondanivalót, netán a fizetési, számlázi rendszer működtetésével kapcsolatos problémába ütközünk. A kétségek a működtetési kihívásokon túlra hatnak, hiszen a vállalkozás sikerére is hatással lehetnek.

Ezekben az esetekben is partnereink rendelkezésére állunk, sőt csapatunkra akkor is lehet számítani, ha ötletekre van szükség a vásárlási folyamatok javítása, a bevétel maximalizálás érdekében.




Support szolgáltatás keretein belül vállaljuk:

  • üzletfejlesztési és működtetési segítséget nyújtunk, admin oldali oktatás szervezésünk új munkatársak bevonása esetén
  • működés optimalizálást támogató tanácsadást biztosítunk
  • igény esetén havidíjas szerződéssel vállaljuk a fejlesztői támogatást, nagy forgalmú webáruházak működtetésével kapcsolatos know how átadását
  • elvégezzük a forráskód folyamatos verziókövetését, tesztkörnyezetet üzemeltetünk
  • hiszünk a nyomon követésben és a hosszútávú kapcsolatokban
  • alapvető kérdésekben support szerződés nélkül is elérhetők vagyunk ügyfeleink részére
  • számíthatsz ránk garanciális hibajavítások esetén is






Mi a következő lépés?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com