Facebook alapozó workshop

Nem megy, nem úgy alakul, vagy csak szeretnéd végre tisztán látni vállalkozásod lehetőségeit? Különböző nehézségi szintekkel állunk rendelkezésedre workshopjaink alkalmával. Így kiválasztva a számodra legideálisabbat, már akár 3 órás képzésünk alkalmával is sikeresebb eredményeket érhetsz el Facebook jelenlétedben.

Helyszín:

Siófok,
​CE Pláza Hotel

Időpont:

hamarosan

Ár (bruttó)

34.000 HUF
Vegyél részt alapozó Facebook workshopunkon

Rendkívűl sok múlhat azon, hogy milyen formában és tartalommal jelenítjük meg vállalkozásunkat a Facebook felületén. Nem csak márkánk megítélésére, de bizony eredményességünkre is rendkívűl nagy hatást gyakorol. Gyere el alapozó workshopunkra és hozzuk létre együtt vállalkozói oldalad, végig menve a legfontosabb beállításokon.


Tematika

  • Közösségépítés és online marketing stratégia a Facebook felületén
  • Facebook oldal létrehozása, menü, borítókép, profilkép, névjegy adatainak beállítása
  • Új Facebook oldalnézet (Új Élmény nézet) bemutatása
  • Posztok készítésének módszere
  • Hogyan gyűjts követőtábort
  • Facebook Meta Business bemutatása

Ki lesz az előadó?

Mészárosné Borbás Orsolya

Orsi rendszerinformatikusként végzett. Mindig is imádta az informatika világát, de egy viszonylag véletlennek hívható helyzetben beleszeretett az online marketing mélységébe és szépségébe. Ez a szerelem már, több mint 10 éve tart és rendíthetetlenül jelen van a mindennapjaiban. Igazán hálás a sorsnak, hogy megtalálta azt a hivatást, amiben igazán jól érzi magát. Aki ismeri, tudja, hogy nagyon szereti a munkáját. Temérdek előadáson és oktatáson volt szerencséje már részt venni, mint tréner. Egyszerűen imádja azt, ami ezzel a szakmával jár. A kihívásokat, a változatosságot, az eredményeket, a hálás ügyfél hangját és a folyamatos kreatívitást.
Gyakran ismételt kérdések

Mit hozz magaddal?

Egy jegyzetfüzeten és íróeszközön kívül más eszközre nem lesz szükséged, a tudásanyagot kinyomtatva megkapod tőlünk.

Hol és mikor lesz a workshop?

Workshopunk a Siófokon a CE Pláza Hotel konferencia termében lesz megtartva.
Cím: Siófok, Somogyi u. 18/B • Dátum:  ---- , 1db 15 perces szünet • Kérjük időben érkezz!

Mekkora létszámmal indul a workshop?

Workshopunk kis létszámú, maximum 40 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább 5 nappal befizesd az általunk e-mailban küldött proforma számla alapján. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt a workshop@paprikasoft.com e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig lehet! Ha tanfolyamunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, nehogy lemaradj róla. Fontos még tudni, hogy a jelentkezésed akkor válik aktívvá, ha a befizetett összeg megérkezett a bankszámlánkra.

Hol lehet parkolni?

A CE Pláza hotel parkolójában vagy az előtte található parkolóhelyeken ingyenesen lehet parkolni. 
Ajándékozz workshopot!

Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki ajándékutalványt! Minden ajándékutalványt Neked küldjük, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értéke megegyezik a workshopjaink árával. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az oldal alján található kosarat, és az ajándékkártyádat nyomtatható formátumban akár 24 órán belül átveheted!


Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?

Válaszd ki a workshopot

Válaszd mi melyik workshopra jönnél. Ha ajándékutalvány szeretnél, azt is itt tudod megvásárolni. A következő lépésben kérjük töltsd ki az adataidat, majd automatikusan díjbekérőt állítunk ki követekező levelünkben, ezért kérjük minden adatot pontosan adj meg. A regisztrációd a befizetett jelentkezési díj beérkezésekor válik aktívvá.

vásárlás

Kérdésed van?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi nyilatkozatWelcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.