Facebook haladó workshop

Hirdetni a Facebookon bárki tud, tartja a mondás. Abszolút igazi is! De eredényesen, költséghatékonyan és célorintáltan még a nagyoknak sem mindig sikerül. Gyere el gyakorlatorientált haladó képzésünkre, ahol előadónk saját szakmai tapasztalatát átadva lépésről lépésre megmutaja az eredményes hirdetések futtatásának módszerét.

Helyszín:

Siófok,
Piroska Csárda

Időpont:

2023.04.20. 
13:00h - 16:00h

Ár (bruttó):

34.000 HUF
Vegyél részt haladó Facebook workshopunkon

Hirdetni a Facebookon bárki tud, tartja a mondás. Abszolút igazi is! De eredményesen, költséghatékonyan és célorintáltan még a nagyoknak sem mindig sikerül. 

A haladó Facebook workshopunk célja, hogy azoknak a vállalkozásoknak segítséget nyújtson, akik már rendelkeznek tapasztalattal a Facebook hirdetési platformjának használatában, és szeretnék megtudni, hogyan lehet még hatékonyabban használni a platformot. Az előadó szakértője a Facebook hirdetési stratégiáknak, és az általa nyújtott információk segítségével a résztvevők olyan kampányokat hozhatnak létre, amelyek elérhetik a célközönséget és növelhetik az értékesítést.

A workshop során a résztvevők megismerkedhetnek a Facebook hirdetésekben rejlő lehetőségekkel, például az A/B teszteléssel, a retargetinggel és az automatikus ajánlásokkal. Az előadó olyan esettanulmányokat is bemutat, amelyek segítenek megérteni, hogyan lehet a Facebookon hatékonyan kommunikálni a célcsoporttal.

A résztvevők számos gyakorlati példán keresztül sajátíthatják el a Facebook hirdetések lépésről lépésre történő beállítását és követését. A workshop végeztével a résztvevők azzal a tudással rendelkeznek majd, amely segítségével hatékony és sikeres kampányokat futtathatnak a Facebookon.


Tematika

  • Facebook Hirdetéskezelői használata, beállítása
  • Összes kampánytípus, hirdetési lehetőség bemutatása
  • Célközönségek meghatározása, célzási lehetőségek részletes bemutatása, beállítása
  • Költségtervezés: hirdetési ráfordítás hatékony elosztása (tippek és tanácsok)

Ki lesz az előadó?

Mészárosné Borbás Orsolya

Orsi rendszerinformatikusként végzett. Mindig is imádta az informatika világát, de egy viszonylag véletlennek hívható helyzetben beleszeretett az online marketing mélységébe és szépségébe. Ez a szerelem már, több mint 10 éve tart és rendíthetetlenül jelen van a mindennapjaiban. Igazán hálás a sorsnak, hogy megtalálta azt a hivatást, amiben igazán jól érzi magát. Aki ismeri, tudja, hogy nagyon szereti a munkáját. Temérdek előadáson és oktatáson volt szerencséje már részt venni, mint tréner. Egyszerűen imádja azt, ami ezzel a szakmával jár. A kihívásokat, a változatosságot, az eredményeket, a hálás ügyfél hangját és a folyamatos kreatívitást.
Gyakran ismételt kérdések

Mit hozz magaddal?

Egy jegyzetfüzeten, íróeszközön és számítógépeden kívül más eszközre nem lesz szükséged, a tudásanyagot kinyomtatva megkapod tőlünk.

Hol és mikor lesz a workshop?

Workshopunk a Siófokon a Piroska Csárda különtermében lesz megtartva.
Cím: Siófok, Zamárdi u. 37 • Dátum: 2023.04.20. • Időpont: 13:00 - 16:00, 1db 15 perces szünet • Kérjük időben érkezz!

Mekkora létszámmal indul a workshop?

Workshopunk kis létszámú, maximum 40 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább 5 nappal befizesd az általunk e-mailban küldött proforma számla alapján. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt a workshop@paprikasoft.com e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig lehet! Ha tanfolyamunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, nehogy lemaradj róla. Fontos még tudni, hogy a jelentkezésed akkor válik aktívvá, ha a befizetett összeg megérkezett a bankszámlánkra.

Hol lehet parkolni?

A Piroska Csárda előtt található parkolóhelyeken ingyenesen lehet parkolni. 
Ajándékozz workshopot!

Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki ajándékutalványt! Minden ajándékutalványt Neked küldjük, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értéke megegyezik a workshopjaink árával. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az oldal alján található kosarat, és az ajándékkártyádat nyomtatható formátumban akár 24 órán belül átveheted!


Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?Válaszd ki a workshopot

Válaszd mi melyik workshopra jönnél. Ha ajándékutalvány szeretnél, azt is itt tudod megvásárolni. A következő lépésben kérjük töltsd ki az adataidat, majd automatikusan díjbekérőt állítunk ki követekező levelünkben, ezért kérjük minden adatot pontosan adj meg. A regisztrációd a befizetett jelentkezési díj beérkezésekor válik aktívvá.

vásárlás

Kérdésed van?Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi nyilatkozatWelcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.