Facebook profi workshop

Az alapok ismerete remek lehetőség, hogy még pontosabban, még hatékonyabban célozz, azonban a speciális optimalizálási lehetőségek még szélesebb elérést biztosítanak számodra.

Helyszín:

Hamarosan...

Időpont:

Hamarosan...

Ár :

Hamarosan...
Vegyél részt profi Facebook workshopunkon

Sokszor mondják, hogy Facebook vállalkozói oldallal, akár kiválhatsz egy teljes webshop funkciót. Azért ez nem teljesen igaz, de ha megfelelő beállításokat alkalmazol, bizony nagyon nagy mértékben támogatja webshopod értékesítését. Workshopunk alkalmával már 3 óra elteltével is tapasztalni fogod, hogy mennyi klassz lehetőséggel támogatja webshop értékesítésedet Facebook vállalkozói profilod. Nem elég jónak lenni, azt bizony, a potenciális piacnak megfelelő módszerekkel be is kell mutatni.


Tematika

  • Facebook vállalkozáskezelő használata
  • Facebook bolt működése, beállítása
  • Facebook katalógus működése, beállítása
  • Facebook képpont használata
  • Facebook katalógus alapú hirdetések futtatása

Ki lesz az előadó?

Mészárosné Borbás Orsolya

Orsi rendszerinformatikusként végzett. Mindig is imádta az informatika világát, de egy viszonylag véletlennek hívható helyzetben beleszeretett az online marketing mélységébe és szépségébe. Ez a szerelem már, több mint 10 éve tart és rendíthetetlenül jelen van a mindennapjaiban. Igazán hálás a sorsnak, hogy megtalálta azt a hivatást, amiben igazán jól érzi magát. Aki ismeri, tudja, hogy nagyon szereti a munkáját. Temérdek előadáson és oktatáson volt szerencséje már részt venni, mint tréner. Egyszerűen imádja azt, ami ezzel a szakmával jár. A kihívásokat, a változatosságot, az eredményeket, a hálás ügyfél hangját és a folyamatos kreatívitást.
Gyakran ismételt kérdések
Ajándékozz workshopot!

Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki ajándékutalványt! Minden ajándékutalványt Neked küldjük, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az oldal alján található kosárat, kérheted átutalásos fizetéssel, vagy bankkártyával és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!


Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?


Válaszd ki a workshopot

Válaszd mi melyik workshopra jönnél. Ha ajándékutalvány szeretnél, azt is itt tudod megvásárolni. A következő lépésben kérjük töltsd ki az adataidat, majd automatikusan díjbekérőt vagy számlát állítunk ki követekező levelünkben, ezért kérjük minden adatot pontosan adj meg.

vásárlás

Kérdésed van?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi nyilatkozatWelcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.