Google Ads alapozó workshop

Átláthatatlan? Eredménytelen? Pénznyelő?

Helyszín:

Hamarosan

Időpont:

Hamarosan

Ár (bruttó):

34.000HUF


Vegyél részt alapozó Google Ads workshopunkon

Szeretnéd jobban megérteni, hogyan működik a Google Ads hirdetési rendszere? Szeretnél saját fiókot létrehozni és hatékonyan használni azt? Akkor az alapozó képzésünk a Te számodra ideális választás!

A workshopon résztvevők megismerkednek a Google Ads fiók létrehozásának folyamatával, az alap beállításokkal, valamint a teljes fiók struktúrájával. Megtudhatod, hogyan működnek a különböző kampánytípusok, és melyek a legjobb helyek a megjelenésre.

Gyere el a workshopunkra, ahol gyakorlatorientált módszerekkel, az előadó szakmai tapasztalatai alapján, megismerkedhetsz a Google Ads hatékony használatával, és ezzel növelheted az online jelenlétedet és bevételedet.


Tematika

  • Google Ads fiók létrehozása
  • Google Ads fiók alap beállítások
  • Google Ads fiók teljes struktúrájának megismerése
  • Google Ads kampánytípusok megjelenési helye és működésének ismertetése

Ki lesz az előadó?

Mészárosné Borbás Orsolya

Orsi rendszerinformatikusként végzett. Mindig is imádta az informatika világát, de egy viszonylag véletlennek hívható helyzetben beleszeretett az online marketing mélységébe és szépségébe. Ez a szerelem már, több mint 10 éve tart és rendíthetetlenül jelen van a mindennapjaiban. Igazán hálás a sorsnak, hogy megtalálta azt a hivatást, amiben igazán jól érzi magát. Aki ismeri, tudja, hogy nagyon szereti a munkáját. Temérdek előadáson és oktatáson volt szerencséje már részt venni, mint tréner. Egyszerűen imádja azt, ami ezzel a szakmával jár. A kihívásokat, a változatosságot, az eredményeket, a hálás ügyfél hangját és a folyamatos kreatívitást.

Gyakran ismételt kérdések

Mit hozz magaddal?

Egy jegyzetfüzeten és íróeszközön kívül más eszközre nem lesz szükséged, a tudásanyagot kinyomtatva megkapod tőlünk.

Hol és mikor lesz a workshop?

Workshopunk a Siófokon lesz megtartva.
Cím:            • Dátum:            • Időpont: 13:00 - 16:00, 1db 15 perces szünet • Kérjük időben érkezz!

Mekkora létszámmal indul a workshop?

Workshopunk kis létszámú, maximum 40 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a workshop díját a kezdés előtt legalább 5 nappal befizesd az általunk e-mailban küldött proforma számla alapján. Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, küldj nekünk egy e-mailt a workshop@paprikasoft.com e-mail címre.

Meddig lehet jelentkezni?

Jelentkezni a workshop leírásában megadott időpontig lehet! Ha tanfolyamunk felkeltette figyelmedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, nehogy lemaradj róla. Fontos még tudni, hogy a jelentkezésed akkor válik aktívvá, ha a befizetett összeg megérkezett a bankszámlánkra.

Hol lehet parkolni?

A             el parkolójában vagy az előtte található parkolóhelyeken ingyenesen lehet parkolni. Ajándékozz workshopot!

Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki ajándékutalványt! Minden ajándékutalványt Neked küldjük, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az oldal alján található kosárat, kérheted átutalásos fizetéssel, vagy bankkártyával és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?
Válaszd ki a workshopot

Válaszd mi melyik workshopra jönnél. Ha ajándékutalvány szeretnél, azt is itt tudod megvásárolni. A következő lépésben kérjük töltsd ki az adataidat, majd automatikusan díjbekérőt vagy számlát állítunk ki követekező levelünkben, ezért kérjük minden adatot pontosan adj meg.

vásárlásKérdésed van?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi nyilatkozatWelcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.