Google Ads haladó workshop

Ismered, próbálod, de úgy érzed, hogy lehetne jobb is? Nem mertél belekezdeni, de már van Google Ads fiókod?

Helyszín:

Siófok,
​CE Pláza Hotel

Időpont:

2023.04.20 - 13:00h

Ár (bruttó):

34.000HUF


Vegyél részt haladó Google ADS workshopunkon

Ismered, próbálod, de úgy érzed, hogy lehetne jobb is? Nem mertél belekezdeni, de már van Google Ads fiókod? Gyere el haladó képzésünkre, ahol előadonk végig vezet a Google Ads keresési és display hálózat beállítási lehetőségein. Kiemelve azon funkciókat, mellyel ő is sikerre viszi kampányait. Gyere el 3 órás képzésünkre és spórold meg a hosszú hónapok tanulópénzét. Vágj bele gyakorlott, tapasztalt segítséggel!


Tematika

  • Google Ads keresési kampány megismerése és beállítása
  • Google Ads hirdetések létrehozása
  • Google Ads kulcszó egyezések, kulcsszó kutatás
  • Google Ads display kampány megismerése és beállítása
  • Google Ads display hirdetések létrehozása
  • Célzási módszerek megismerése, hasznossága
  • Display hálózat buktatóinak, pénznyelőinek megismerése

Ki lesz az előadó?

Mészárosné Borbás Orsolya

Orsi rendszerinformatikusként végzett. Mindig is imádta az informatika világát, de egy viszonylag véletlennek hívható helyzetben beleszeretett az online marketing mélységébe és szépségébe. Ez a szerelem már, több mint 10 éve tart és rendíthetetlenül jelen van a mindennapjaiban. Igazán hálás a sorsnak, hogy megtalálta azt a hivatást, amiben igazán jól érzi magát. Aki ismeri, tudja, hogy nagyon szereti a munkáját. Temérdek előadáson és oktatáson volt szerencséje már részt venni, mint tréner. Egyszerűen imádja azt, ami ezzel a szakmával jár. A kihívásokat, a változatosságot, az eredményeket, a hálás ügyfél hangját és a folyamatos kreatívitást.
Ajándékozz workshopot!

Ha van valaki, akiről tudod, hogy szeretne részt venni egy tanfolyamunkon, vagy workshopunkon és meglepnéd őt egy ajándékkal, vásárolj neki ajándékutalványt! Minden ajándékutalványt Neked küldjük, hiszen Te vásároltad, így Te fogod átadni annak akit meglepnél vele. Az ajándékutalvány értékét rád bízzuk: akár 1000 forinttól, egy teljes tanfolyam áráig feltöltheted. Az utalvány 1 éven belül használható fel!

A megrendeléséhez kérjük kattints a MEGRENDELEM gombra, töltsd ki az oldal alján található kosárat, kérheted átutalásos fizetéssel, vagy bankkártyával és az ajándékkártyádat akár 24 órán belül átveheted a választott módon!

Érdekelne a workshopunk, de most még nem tudsz eljönni?
Válaszd ki a workshopot

Válaszd mi melyik workshopra jönnél. Ha ajándékutalvány szeretnél, azt is itt tudod megvásárolni. A következő lépésben kérjük töltsd ki az adataidat, majd automatikusan díjbekérőt vagy számlát állítunk ki követekező levelünkben, ezért kérjük minden adatot pontosan adj meg.

vásárlásKérdésed van?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com

Küldj nekünk üzenetet

Adatvédelmi nyilatkozatWelcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.