Apple Pay

Fizetés

Apple Pay

cikkszám: 14
A Paprikasoft által fejlesztett modul integrálja az Apple Pay fizetési rendszert a webáruházába, így a webáruház alkalmassá válik azonnali, az Apple Pay rendszerén keresztül történő fizetések fogadására.
Kategóriák:
Kategóriák:
Specifikáció
Termékleírás
Specifikáció
Termékleírás

Az Apple Pay segítségével vásárlói egyszerű, biztonságos és privát módon fizethetnek üzletekben, alkalmazásokban, az interneten és a Csevegés vállalkozásokkal szolgáltatás keretében.

Az Apple Pay segítségével gyorsabban lebonyolítható a fizetés, mint a hagyományos hitel- és bankkártyák, illetve egyéb fizetési eszközök esetén. A vásárlóknak nem kell többé pénztárcájukat keresgélniük, és megkeresni a megfelelő kártyát. Az alkalmazásokban, valamint a Safariban megnyitott webhelyeken egyetlen érintéssel is fizethetnek.

Az Apple Pay biztonságosabb is, mint a hagyományos hitel-, bank- és prepaid kártyákkal történő fizetés. A vásárlónak az iPhone vagy iPad készülékén végrehajtott valamennyi tranzakció esetén hitelesítést kell végeznie a Face ID, a Touch ID vagy jelkód segítségével. Amikor a vásárló leveszi az Apple Watchot a csuklójáról, meg kell adnia ismét a jelkódot a szolgáltatás használatbavételéhez. Amikor a vásárlók az Apple Pay segítségével fizetnek, Ön nem kapja meg a tényleges hitel- vagy bankkártyaszámukat, illetve bankszámlaszámukat, így a rendszereiben nem is kezeli ezeket az adatokat.

Welcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.